Sundere snacks som alternativ til mellemmåltidet

Sundere snacks som alternativ til mellemmåltidet

Vi har skabt et økologisk alternativ til snacks, du kan nyde som et nemt og mættende mellemmåltid, når du er på farten.

Det er ikke altid nemt at planlægge dagens måltider, men det vil vi gerne lave om på. I vores sortiment finder du forskellige sunde alternativer til snacks, som passer perfekt i både børnenes madpakker, til fest og bobler, og når du er på farten. Med vores müslibarer og linsechips, slipper du for at stille sulten med slik som er fyldt med sukker og fedt. Gør dagen lettere med et sundere alternativ til mellemmåltidet.

Mellemmåltider betegnes også som snacking.

Måske kender du det selv. Du har en travl hverdag og kan ikke altid kan nå at spise et stort hovedmåltid. Her skal snacken holde energien oppe og sulten for døren. Markedet og hylderne bugner af valgmuligheder som både søde og salte, men langt de fleste er uden det indhold som giver dig en langvarig og ordentlig mæthedsfølelse. Særligt produkterne med højt sukkerindhold, efterlader dig med trangen til at spise endnu mere.

Vi har derfor udviklet en produktserie af snacks som opfylder din trang til noget lækkert. De indeholder ikke store mængder af sukker og fedt. De er økologiske, og vi har doseret i mindre portioner, som ikke giver dig dårlig samvittighed - spis bare op!

Mættende og økologiske snacks til festen, på farten, på jobbet, i madpakken og foran fjernsynet.

Vores snacks passer til alle anledninger, så du kan roligt fylde en pose af vores chips i skålen og dele med både børn og voksne. Müslibarerne er helt geniale i tasken og lommen når du sidder i metroen og bliver sulten, eller skal tanke op på energi, mens du er ude på tur. Vi bruger ikke daddelmasse til at fremhæve en sød smag i barerne, det ville også betyde at sukkerindholdet steg så markant, at diabetikere ikke kunne spise müslibaren.

Vi laver ikke slankemad, men vi vil gerne bidrage til en sundere kost.

Lad os forklare lidt om indholdet i vores müslibarer og chipsposer. Det er nemlig ret simpelt - vi har foreksempel brugt utallige timer i madlaboratoriet for at regne ud, hvordan man laver en müslibar med karamel og havsalt, uden at koge en karamelmasse på fløde og sukker (altså selve den del var jo ikke simpel, men det lykkedes!). Pointen er den, at vi i dag står med en række produkter som smager forrygende og med en kort indholdsliste af økologiske ingredienser, som er gennemskuelig og kan nydes af dig som går op i din kost, og dig som lever med diabetes.

Vores müslibarer vejer 35 gram og har i alt 1,6 gram sukker. Dertil har de et højt indhold af protein og er økologiske.

Vi har gjort vores bedste for at give danskerne valgmuligheden for at snacke med god samvittighed, og vi håber du vil prøve vores snacks. Du kan shoppe dem lige her i vores online webshop, eller putte dem i indkøbskurven når du handler i Bilka og Føtex.

Reading next

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.